Nebraska State Stroke Task Force Clinical & Rehabilitation Committees presents:

Women and Stroke Conference September 20, 2024

- 7:00 am Check in & Light Breakfast (30 min)
- **7:30 am Keynote –** *Daniel Surdell, MD, Scott Diesing, MD, William Thorell, MD, Monica Johnson, MD, UNMC Neurological Surgery*
 - 7:30-8:40 Carotid Disease
 - 8:45-9:45 Hemorrhagic/Ischemic Stroke
 - 9:45-10:00 Q&A with the Docs!
- **10:00 am Break** (15 min)
- **10:15 am** Women's Stroke Health: How Nebraska Measures Up? Chastity Orr, MSN, BSN, RN (45 min)
- **11:00 am** Stroke Risks and Reproductive/Sexual Health Courtney Venegas, MD, UNMC Neurology Resident (60 min)
- **12:00 pm** Lunch Provided with Poster Presentations (60 min)
- **1:00 pm** Addressing Rehab Needs of the Young Woman Becky Kinnison, OTD, OTR/L & Erin Young, OTD, OTR/L (60 min)
- **2:00 pm Break** (15 min)
- **2:15 pm** Stroke Survivors Immersive Experience Andrea Kuester, Lainie Linafelter (60 min)
- 3:15 pm End of Day Wrap Up and Q&A (15 min)

Paid by the Preventive Health and Human Services Block Grant number 93.991



