

## *iEXCEL - Innovation in Health Professions Education Forum*

## Innovation in Health Professions Education - October 10, 2024

9:00am-3:00pm IVRHA Industry Vendor Demos – Davis Global Center

3:30pm "The Pitch" Film Screening & Discussion (90 mins) – Sorrell Center, Room 3002

## Innovation in Health Professions Education Forum - October 11, 2024

Introducing iEXCEL 2.0 and "bringing great minds to launch us into the future!"

8:00am	Welcome – President Jeffrey P. Gold (15 min) – Davis Global Center, Atrium
8:15am	The iEXCEL Journey – Dr. Pam Boyers (15 min)
8:30am	Introduce Speakers & Panel Overview – Dr. Pam Boyers (5 min)
8:35am	Emphasize Human Performance & Effectiveness – Introduction by Mr. Daniel Serfaty; Presentation by Dr. Jeff Beaubien, Aptima (40 min) Increase Emphasis on Human Performance & Effectiveness in Health Professions Education
	Accelerating educational and clinical outcomes research for human performance in health care
9:15am	Ensuring Equitable Access to Experiential Learning – Sen. (Ret.) Jim Smith (40 min) Providing Equitable Access to Experiential and Immersive Learning
	Ensuring equitable access to training across distance through synchronous, asynchronous, "just in time," evidence-based, and innovative mobile education
9:55am	Growing the iEXCEL Business Mission – Mr. George Cheros, NCS (40 min) Expanding the Business & Entrepreneurial Opportunities for iEXCEL
	Furthering the iEXCEL business model through collaborative ventures with industry, military and academia
10:35am	Panel Concludes